Lita
N S UCH Chiwalis Shines Like A Diamond, 2004


(N UCH Chottans Good As Gold - N S UCH Chiwalis Miss Maya) Hvem av "edelstenene" som skulle få bli igjen var ikke lett å bestemme seg for, men til slutt falt valget på "Lita" . Hun  kommer til å bo sammen med sin mamma Maya og forvert Merethe. ca 1 år  på bildet. Hun er ei rolig og snill tispe som må være en av verdens minst kompliserte hunder :-))

Utstilling: I juniorklassen har Lita fått 4 x cert, BIR og 3 x BIM!! På sin første utstilling i unghundklassen fikk hun cert, BIR og ble med det Norsk utstillingschampion!! Kun 16 mnd gammel! Sitt svenske championat fikk hun på spesialutstillingen i Piteå juli 2006.

Øyenlyst: FRI september 2010
Avkom:

Chiwalis Shines Like The Sun, Cert på utstiling - øyenlyst u.a.


Chiwalis Sings FernandoChiwalis Sings Waterloo
Marco fikk cert og ble BIR på sin første utstilling som junior - og han ble BIG3
Marco
Chiwalis Sings Mamma Mia
"Snuppa" fikk cert på sine to første utstillinger som junior, BIM og BIR og BIG 3
Snuppa

| Svar

Nyeste kommentarer

09.07 | 12:37

Hei!
Har snakka med Karina og fått vite at dere venter venter sn.-valper snart. Ønsker å kjøpe en tispevalp. Ring meg gjerne😊

22.07 | 06:48

hei igjen, vi har tidligere vært i kontakt , og ønsker fremdeles en sort/sølv dvergschnauzer valp _hanne, neste gang dere får ! hls, marianne Soelberg,Tromsø

22.09 | 13:57

Nydelige disse tre dvergschnauzervalpene....Kunne tenke meg å ha en av de, en tispe. Hilsen Adriana fra Oslo

21.10 | 11:17

Hei !! Flotte Schnauzere de har !! Jeg er kommet dithen at min sønn (18) ber meg om å skaffe meg en hund... og da ønsker jeg meg en dvergscnauzerhvalp.