N UCH Belissima Of Taita's Ushabti

Lissi

Lissi kommer fra Tyskland og kom til Norge i november 2012.. En positiv og søt tispe med fantastisk pels og farge. Bor hos forvertene Marthe og Remi og har det supert der :)

Lissi har jeg ventet med å avle på da jeg visste at hun kunne være bærer av MAC, nå er det kommet gentest for dette og hun er testet. Hun er bærer, men kan avles på mot en som er fri. Og endelig kan det blir valper etter henne her da Bajas er gentestet fri og kan brukes på henne. Valpene etter henne vil bli testet slik at man får oversikt over hvem som evt. er bærer. Ingen valper vil bli syke så lenge man parer en bærer med en fri, men noen kan bli bærere og kan da kun pares videre med en som er fri.

Sist øyenlyst juli 2016

Lissi på utstilling

| Svar

Nyeste kommentarer

09.07 | 12:37

Hei!
Har snakka med Karina og fått vite at dere venter venter sn.-valper snart. Ønsker å kjøpe en tispevalp. Ring meg gjerne😊

22.07 | 06:48

hei igjen, vi har tidligere vært i kontakt , og ønsker fremdeles en sort/sølv dvergschnauzer valp _hanne, neste gang dere får ! hls, marianne Soelberg,Tromsø

22.09 | 13:57

Nydelige disse tre dvergschnauzervalpene....Kunne tenke meg å ha en av de, en tispe. Hilsen Adriana fra Oslo

21.10 | 11:17

Hei !! Flotte Schnauzere de har !! Jeg er kommet dithen at min sønn (18) ber meg om å skaffe meg en hund... og da ønsker jeg meg en dvergscnauzerhvalp.